O nama

O nama

O nama U svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu i stalnom praćenju potreba tržišta, zbog čega smo se tijekom godina rada razvili u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete na automobilskom nebu iznad Bosne i Hercegovine. Naše poduzeće zapošljava preko 60 visoko kvalificiranih djelatnika, kako u prodajnoj tako i servisnoj mreži Apolo grupacije.

Naša grupacija je ovlašteni zastupnik za prodaju i servis Škoda vozila u Mostaru. Uz tu prodajnu mrežu Apolo posjeduje respektabilnu autoservisnu mrežu za putnički i teretni program za sve vrste vozila, kako u Mostaru tako i u Sarajevu i Tuzli.

Apolo grupacija je zastupnik i uvoznik širokog asortimana rezervnih auto dijelova. Robu koju pružamo kroz servisne usluge uvijek imamo na lageru što nas čini ekspeditivnijim u pružanju usluga servisa, a klijenta u konačnici zadovoljnim. Zastupnici smo za renomiranih Njemačkih, Talijanskih, Slovenskih, Poljskih, Francuskih, Čeških i Španjolskih brendova.

Važno je napomenuti da smo specijalizirani servis za nabavku i ugradnju LPG sustava u svim našim poslovnicama. Uvoznici smo i distributeri za sustav ZAVOLLI.

O nama O nama